Isnin, 12 Oktober 2009

HB





Asal : Forssa, Finland
Ditubuhkan : 2002 hingga sekarang
Genre : Christian metal / symphonic metal

Ahli terkini
Johanna Aaltonen - Vokal
Antti Niskala - Piano
Markus Malin - Drum
Tommi Huuskonen - Bass
Bob - Gitar
Sofia – Gitar

Ahli terdahulu
Samuel Mäki-Kerttula - Drum
Tuomas Mäki-Kerttula - Bass
Keijo Kauppinen – Gitar

Discografi
Albuj Studio, Single, EP dan Demo

HB 2002 (Demo/EP - 2002)
Uskon puolesta (Long play - 2004)
Turhaa tärinää? (single CDS - 2004)
Enne (Long play - 2006)
Frozen Inside (April,2008)
Piikki Lihassa (November 2008)

Tiada ulasan: